Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

1

logo

Úszó Klub Sportegyesület Hatvan

2017.október 14-15-én került megrendezésre Móron az Ezerjó Kupa Nemzetközi Úszóverseny, melyen a Hatvani Úszó Klub Sport Egyesület 26 versenyzővel indult.

Nagy volt az izgalom, hisz a legkisebbek itt mérethették meg magukat először egy igazi, nagy versenyen, ahol többek között Németh Nándor világbajnok bronzérmes úszó is rajtkőre állt. Nem volt ok azonban izgalomra, mert remekül teljesített a csapat. Olyannyira, hogy az összesített pontversenyben a 28 induló csapat között az 5. helyen zárt a hatvani egyesület, 12 aranyéremmel, 3 ezüstéremmel, 5 bronzéremmel és számos 4-8.helyezéssel.

Az éremszerzők Urbán Anna, Fillér Adél, Császár Csanád, Soós Gabriella és Tóth Bendegúz voltak. Utóbbiak különdíjban részesültek a 200m vegyes úszásért, Bendegúz csúcseredményt úszott.
4-6. helyezéseket értek el Horkai Lilla, Fillér Bálint, Gyetvai Máté, Józsa Barnabás, Sztruhár Gréta, Györe Ádám.

Garádi Géza és Imre Zoltán edzők munkájának ismét meg lett a gyümölcse! Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőiknek!

A következő megmérettetés az október végi edzőtábort követően, a Hungarospa Kupa Hajdúszoboszlón, ami október 28-29-én lesz az Árpád Uszodában.

 

mor1

mor2