Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

1

logo

Úszó Klub Sportegyesület Hatvan

Az augusztusi nyári pihenő után a Hatvani Úszó Klub Sport Egyesület versenyzői nagy hévvel láttak munkához és felkészüléshez az őszi szezonban. Az első verseny, amire már alap formába kellett kerülni az október 13-14-én Százhalombattán megrendezésre kerülő Matrica Kupa. Versenyre kiéhezetten álltak rajtkőre szombaton a 11 évesek és attól fiatalabbak, vasárnap a 12 évesek és attól idősebbek.

matrica1

Az úszók teljesítményével az egyesület két edzője Garádi Gáza és Imre Zoltán is elégedett volt, a 38 induló csapat között Hatvan a 7. helyen zárt.

A csapat élvonalban végzett tagjai:
Tóth Bendegúz (5 aranyérem, 2 ezüstérem); Nagy Levente (5 aranyérem, 1 ezüstérem, 4. helyezés); Soós Gabriella (7 aranyérem); Sztruhár Gréta (1 ezüstérem, 4. és 5. helyezés); Császár Csanád (1 ezüst és 1 bronzérem); Horkai Lilla (1 aranyérem, 1 ezüstérem, 1 bronzérem és egy 5. helyezés); Hintz Janka (2 ezüstérem); Orbán Anna (4. és 5. helyezés); Józsa Barnabás (4.helyezés); Hintz Petra (5. helyezés).

A versenyen a csapat két váltója is indulhatott, ahol a lányok 4x50m vegyesen éppen csak az első helyről lecsúszva ezüstérmesek lettek, a fiúk 4x50m gyorsváltóban pedig 4. helyezettek.

matrica2

A csapat tagjai: Horkai Lilla, Soós Gabriella, Sztruhár Gréta, Gyetvai Patrícia, Gyetvai Máté, Császár Csanád, Farkas Ádám, Józsa Barnabás.

Nagy örömünkre szolgál tudatni, hogy a Magyar Úszó Szövetség által működtetett Jövő Bajnokai tehetséggondozó programba egyesületünk két újabb úszója került be, Soós Gabriella és Tóth Bendegúz. A MUSZ a felszereléseken és a szárazföldi tréninghez szükséges eszközök biztosításán, valamint a különböző felméréseken túl, az úszóknak, szülőknek és edzőknek szóló hasznos előadásokkal, gyakorlati tanácsokkal teszi még komplexebbé a programot.