Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

1

logo

Úszó Klub Sportegyesület Hatvan

E hétvégén nagy volt az izgalom a Bicskei Napok keretében megrendezésre kerülő úszóversenyen, ahol amatőr úszóink közül is többen most először megmérettethették úszástudásukat. Szégyenkezésre nem volt okuk, remekül helyt állt a Varga Benedek úszóedző irányításával induló kis csapat. A verseny célja a sport, az úszás, a mozgás fontossága és ezek megszerettetése volt.

Aranyéremmel a nyakában térhetett haza Hintz Petra és Csordás Márton, akik 25m ill. 50m gyorson a leggyorsabbnak bizonyultak. Petra nem bízott semmit a véletlenre és 25m háton is begyűjtött egy ezüstérmet.

Szintén ezüstérmes lett Csordás Gábor és Csordás László 25m gyorson. Sztruhár Petra remek teljesítményt nyújtva 25m gyorson bronzérmes lett.

A csapat többi tagja sem szomorkodott, hisz Papp Benett, Farkas Ádám, Szakolczai Blázi Csaba, Bali Bálint is büszkén képviselte a Hatvani Úszó Klub Sport Egyesületet és rengeteg új élménnyel és tapasztalattal térhetett haza.

Gratulálunk a versenyzőknek!

 bicske1